به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نارخبر؛ فیلم کوتاه «برای شیدا» که در شهرستان ساوه فیلمبرداری شده است، روایتگر داستان دختر نوجوانی به نام شیدا است که به همراه پسر دایی و دوستانش قصد دارند به خانه مادربزرگشان دستبرد بزنند و طلاهای او را بدزدند تا شیدا بتواند به دلیل مشکلی که دارد از کشور خارج شود؛ اما ماجرا آنطور که انتظار دارند پیش نمیرود.
احمد جوانمرد، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، با بیان این خبر افزود: آثار برگزیده جشنواره نانوکان طی مراسم فرش قرمز در سالن وولنبرگ، مرکز هنرهای رز کالج لور کلمبیا، برای اولین بار به نمایش گذاشته خواهند شد.
وی همچنین به معرفی عوامل این فیلم پرداخت:
بازیگران: ستایش نوروزی، امیر مهدی دنکوب، هومن اسدی، علیاکبر رحمتی، حمید سرلک و مریم رزازی.
سایر عوامل:
بازیگردان: علیرضا جنتی راد
مدیر فیلمبرداری: نیما باغیمدیر صدابرداری: ایرج نوروزی
تدوین و صداگذاری: فرشاد میرهاشمی
مدیر تولید: امیر محمد عسگری
طراح صحنه و لباس: میثم شمسی
گریم: امیر عارف
منشی صحنه: زهرا مرادی
اصلاح رنگ و نور: فرشاد میرهاشمی
دستیار یک کارگردان و برنامهریز: امیر حسنی
دستیاران فیلمبردار: فرهاد فتوت، پیام رحمتی
دستیار صدابردار: محمد کندری
دستیار دو کارگردان: سینا سعید
مدیر تدارکات: مهدی شمسیپشتیبانی فنی: حمیدزاده
ساخت تیزر: مریم فضلاللهی
این اثر به تهیهکنندگی و کارگردانی میثم شمسی، علاوه بر نمایش در جشنواره نانوکان، فرصتی برای معرفی استعدادهای جوان سینمای ساوه در عرصه بینالمللی فراهم کرده است.
انتهای خبر/