توقیف موتورسیکلت ۱۰ میلیارد ریالی قاچاق در ساوه

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از کشف و توقیف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نارخبر ، سرهنگ مجتبی جمالی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه گفت: مأموران پلیس آگاهی در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و گشت‌زنی‌های هدفمند، یک دستگاه موتورسیکلت ۱۳۰۰ سی‌سی بدون پلاک و فاقد مدارک قانونی را شناسایی و متوقف کردند.

وی افزود: پس از بررسی‌های کارشناسی و استعلامات انجام‌شده، مشخص شد موتورسیکلت مذکور به صورت قاچاق وارد کشور شده و هیچ‌گونه مدارک قانونی برای تردد و مالکیت آن وجود ندارد.

جمالی ارزش این وسیله نقلیه را برابر اعلام کارشناسان، ۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: مبارزه با قاچاق کالا از اولویت‌های اصلی پلیس است و این فرماندهی با جدیت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، با سودجویان و قانون‌شکنان برخورد قاطع و بی‌تعارف خواهد داشت.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *