بازارچه موقت عرضه محصولات کشاورزی ساماندهی می‌شود

بازارچه موقت عرضه محصولات کشاورزی در حاشیه آزادراه ساوه – سلفچگان ساماندهی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نارخبر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ساوه، جلسه ساماندهی بازارچه موقت عرضه محصولات کشاورزی در حاشیه آزادراه ساوه – سلفچگان روز دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴، به ریاست مهندس لطفعلیان معاون عمرانی فرمانداری و با حضور ملکی مدیر تعاون روستایی استان مرکزی و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این جلسه، ضمن بررسی آخرین وضعیت احداث و آماده‌سازی بازارچه، موضوع نحوه واگذاری غرفه‌ها به بهره‌برداران و تولیدکنندگان محلی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر لزوم فراهم‌سازی زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی برای بهره‌برداری مناسب از این مجموعه تأکید شد.

مسئولان حاضر در نشست با اشاره به مزیت‌های تولیدات کشاورزی منطقه، راه‌اندازی این بازارچه را اقدامی در راستای حمایت از تولیدکنندگان بومی، عرضه مستقیم محصول بدون واسطه، مدیریت بازار و تأمین دسترسی آسان مسافران و شهروندان به محصولات با کیفیت و قیمت مناسب عنوان کردند.

همچنین مقرر شد اداره کل تعاون روستایی با همکاری دستگاه‌های مرتبط، سازوکارهای اجرایی و نظارتی بازارچه را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که روند بهره‌برداری با نظم، شفافیت و مشارکت تولیدکنندگان محلی همراه باشد.

این بازارچه با هدف تقویت اقتصاد روستایی، ارتقای زنجیره عرضه محصولات بومی و ایجاد فرصت‌های جدید فروش برای کشاورزان منطقه در حال ساماندهی است.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *