جشنواره‌ی غذای ساوه با حضور اقوام ایرانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ چهارمین جشنوارۀ غذای ساوه به‌عنوان یکی از برنامه‌های محوری جشنوترۀ انار، عصر امروز با حضور جمعی از اقوام ایرانی، فعالان حوزه گردشگری، هنرمندان صنایع‌دستی و گروه‌های بومی محلی آغاز به کار کرد.

در این رویداد که با استقبال خانواده‌ها و دوستداران تنوع خوراک ایرانی همراه بود، اقوام مختلف از استان‌های گوناگون کشور به عرضه غذاهای سنتی، آیین‌های بومی، شیرینی‌های محلی و هنرهای نمایشی پرداختند؛ به‌گونه‌ای که فضای جشنواره به ویترینی از هویت غذایی ایران تبدیل شد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *