انگشتر متبرک امام جمعه ساوه صرف آزادی زندانیان شد

انگشتر متبرک امام جمعه ساوه، در جریان جشن گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد این شهرستان به مزایده گذاشته شد و عواید حاصل از آن در مسیر آزادی یک زندانی نیازمند هزینه شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی (نار خبر)، جشن گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان ساوه روز چهارشنبه با حضور حجت‌الاسلام رحیمی امام جمعه ساوه، سیدمهدی حسینی فرماندار، دادستان شهرستان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و قضایی و خیران نیک‌اندیش برگزار شد.

در این آیین خداپسندانه، حجت‌الاسلام رحیمی امام جمعه ساوه در اقدامی ماندگار، انگشتر شخصی خود را که سال‌ها بر دست داشت، برای کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به مزایده گذاشت که یکی از خیران حاضر در مراسم، این انگشتر را به ارزش یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال خریداری و آن را به پدر خود تقدیم کرد تا در این اقدام خیر سهیم شود.

همچنین در این مراسم، نزدیک به ۶۰ میلیارد ریال در قالب کمک‌های نقدی، چک و تعهدات خیران برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد جمع‌آوری شد که این میزان نسبت به سال گذشته از رشد ۶۲ درصدی مشارکت‌های مردمی حکایت دارد.

فرماندار شهرستان ساوه در این مراسم با قدردانی از حضور و همراهی خیران، بر ضرورت همدلی و مشارکت عمومی برای بازگرداندن زندانیان جرائم غیرعمد به آغوش گرم خانواده‌هایشان تأکید کرد.

سیدمهدی حسینی، ساوه را الگویی بی‌بدیل در حوزه نوع‌دوستی و دستگیری از نیازمندان دانست و افزود: سابقه درخشان مردم این شهرستان در امور خیریه و اقدامات انسان‌دوستانه، همواره زبانزد بوده و بر کسی پوشیده نیست.

وی با اشاره به تجربه‌های موفق گذشته در برگزاری جشن‌های گلریزان در ساوه، مشارکت چشمگیر خیران و چهره‌های نیک‌اندیش این شهرستان را سرمایه‌ای ارزشمند برای توسعه فرهنگ انفاق و همیاری اجتماعی عنوان کرد.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *