به گزارش نار خبر؛ فرزاد مخلص الائمه در دوره آموزشی کنشگران عفاف و حجاب که در دانشکده فنی و حرفهای اراک برگزار شد، اظهار کرد: امروز رسانهها را میتوان ابزار مهم تسلط بر منابع انسانی دانست.
استاندار مرکزی گفت: رسانه در گذشته ابزاری برای اطلاعرسانی بوده است اما در دوره نوین شاهد شکلگیری شبکههای اجتماعی هستیم که در شکل دادن به افکار عمومی نقش بسزایی دارد.
مخلص الائمه تاکید کرد: امروز رسانه نقش مهمی در بحث انتقال فرهنگ دارد، در هیچ دورهای نقش رسانه در انتقال فرهنگ تا این حد پر رنگ نبوده است و مهمترین ابزار تسلط غرب بر کشورهای اسلامی است.
وی افزود: بخش عمده بیحجابی از اصول و روش و مبانی است که باید کنترل شود و تمامی راهکارهای لازم در این خصوص باید صورت گیرد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: هدایت و پیشروی در جامعه اصلاح نمیگردد مگر از آن جایی که مورد هجمه قرار گرفته است ،اصلاح گردد.
وی با اشاره به دهم جمادی الثانی سالگرد رحلت یکی از بزرگترین و شاخصترین علمای جهان اسلام علامه شرفالدین بیان کرد: این علامه بسیار ناشناخته است و علامه محمد رضا حکیمی در یکی از کتابهایش ذکر میکند عالم تشیع اگر بر سه شخص استوار باشد (شیخ طوسی، سید رضی و شیخ مفید) و اگرهرسه این علامه ها را کنار هم قرار دهیم علامه شرف الدین میشود.
وی افزود: در سال ۱۳۴۰ هجری آماده سفر حج شد و از بیروت به سوی خانه خدا رهسپار شد. در عربستان با استقبال باشکوهی از طرف مقامات دولتی و نماینده پادشاه وقت عربستان «ملک حسین» روبهرو شد. حج آن سال به خاطر حضور شرفالدین یکی از باشکوهترین مراسم حجی بود که تا آن روزگار مکه به یاد داشت. او در غباررویی و عطرافشانی خانه کعبه همراه ملک حسین شرکت کرد و به خواست او نماز جماعت را در مسجدالحرام اقامه نمود. این اولین نماز جماعتی بود که در مسجدالحرام به امامت یک عالم شیعی برگزار میی شد و همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی پشت سر او نماز خواندند.
مخلص الائمه گفت:ایشان عالمی است که سفرهای متعدی را به جهان اسلام داشته است و برای اهل سنت و شیعه جلسات زیادی تا بتواند وحدتی برای اما شیعه ایجاد کند.
وی در ادامه گفت: این علامه در مقدمهای که در کتاب «المراجعات» آوردهاند بیان میدارند که برای تقریب امت اسلامی به مصر سفر میکنند تا با علمای آنجا در مسائل مورد اختلاف صحبت کرده و بتوانند با این کار جلوی ظلمهایی که بر امت اسلامی میشود بگیرند. در آنجا به درس شیخ سلیم بشری، رئیس دانشگاه الازهر میروند و در میان درس برایشان اشکالی میگیرند. اما متوجه میشوند که اشکال نمودن به استاد در اینجا مرسوم نیست لذا بعد از درس با شیخ به گفتگو میپردازند. در این گفتگو میفهمند که شیخ سلیم نیز همین دغدغه وی را دارد. آنان تصمیم میگیرند در مورد مهمترین مسألهای که باعث اختلاف در میان امت اسلامی شده یعنی بحث امامت به بحث و گفتگو بپردازند لذا سؤالها و جوابهایی در قالب نامه رد و بدل نمودند که حاصل آن ۱۱۲ مراجعه شد که در کتاب «المراجعات» گرد آمده است.