به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دنار خبر»؛ ابوالحسن شریفی در سخنرانی پیش از خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ضمن تبریک دهه امامت و ولایت اظهار کرد: قربان عید جان سپاری برای استحکامایمان و غدیر جریان مستحکم برای جاری و ساری شدن مذهب تشییع است.
وی افزود: از ابتدای تیر تا ۷ تیر موسوم است به هفته بزرگداشت قوه قضائیه وشان نزول این هفته نیز به مناسبت شهدای هفتم تیر در رأس آیت الله دکتر بهشتی بودند، تجلیلی از شهید بهشتی در اصل تجلیل از مکتب، بصیرت، قضاوت، قاضی، انقلاب، فکر واندیشه، نظام اسلامی است.
شریفی گفت: شهادت شهید بهشتی باعث برملا شدن چهره اسلام لیبرالی و آمریکایی شد، در همان ابتدای نظام اسلامی با توجه به نفوذ و رخنه دشمنان اسلامی باعث خلط بسیاری از مباحث شد که شهید بهشتی هم مظلوم زیست و هم مظلوم شهید شد، علت این موضوع به خاطر شبهاتی بود که در جامعه از سوی دشمنان مطرح میشد.
رئیس دادگستری ساوه تصریح کرد: شهید بهشتی باعث شد که اسلام آمریکایی که دارای خصایصی از جمله اسلام ابوسفیانی، اسلام مقدس نماهای بیفکر، اسلام سازش و اسارت، اسلام جدایی دین از سیاست
بود، برملا شود.
وی گفت: در مقابل اسلام آمریکایی و اسلام لیبرالی، اسلام ناب محمدی (ص) که دارای خصایص و ویژگیها از جمله اینکه اسلام پابرهنگان، ستمدیدگان، اسلام عارفان مبارزه جو از جمله شهید چمران، اسلام عقلانیت، اسلام آگاه به زمان و مکان، اسلام عدالت خواه، اسلام ظلم ستیز و اسلام حمایت از محرومان است قرار دارد.
شریفی تأکید کرد: شهادت شهید بهشتی باعث روشن شدن اسلام ناب محمدی(ص) شد.
وی در ادامه گفت: قضاوت و عدل در اسلام حیات طیبه انسان است، اگر انسان دارای حیاتی است، این حیات برگرفته از عدالت و قضاوت است که این موضوع بر عهده نیکانی از مردان و زنان در دادگستریها و سازمانهای تابعه که ارائه خدمت به مردم میکنند.
شریفی افزود: در نظام اسلامی ارائه خدمت به مردم که ولی نعمتان نظام اسلامی هستند توسط سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه انجام میشود که همه زیر نظر ولایت مطلقه فقیه ارائه خدمت میکنند و همچنین دستگاه قضایی در راستای اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی دارای تکالیف و حقوق متعددی از جمله رسیدگی و صدور حکم در مورد تعدیات، شکایات و حل و فصل دعاوی است.
شریفی بیان کرد: در دادگستری شهرستان ساوه روزانه بیش از ۷۵۰ نفر ارائه خدمت به مردم را به صورت شبانه روزی دارند.
رئیس دادگستری شهرستان ساوه گفت: احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادیهای مشروع از دیگر وظایف قوه قضائیه است که در قانون ذکرشده است.
وی عنوان کرد: در شهرستان موضوعات مربوط به آب، آرد و نان، آسیبهای اجتماعی، مسکن، پروژههای ساخت و ساز با ورود دستگاه قضائی تا حد امکان رسیدگی شده است و مشکلات مردم را کمرنگ کرده است.
رئیس دادگستری ساوه بیان کرد: نظارت بر حسن اجرای قوانین از دیگر وظایف دستگاه قضائی است هرکجا احساس کنیم گزارشی واصل شود که ادارهای به وظایف قانونی خود اقدام نمیکند، دستگاه قضائی ورود پیدا میکند.
وی گفت: کشف جرم، تعقیب مجرم و مجازات مجرمین از دیگر وظایف دستگاه قضائی است که سالانه حدود ۷۰ هزار پرونده به دادگستری شهرستان ساوه واصل میشود که به این پروندهها رسیدگی میشود.
شریفی در ادامه گفت: اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین از دیگر وظایف است که دستگاه قضایی با مد در نظر قراردادن اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی، بیانیه گام دوم انقلاب، سند تحول و تعالی دستگاه قضایی، منویات امامین انقلاب آن را انجام دادکه حدود ۸۰ درصد مددجویان در مؤسسه کیفری زندان ساوه مشغول به کار و حرفهآموزی هستند.
وی یادآور شد: از سال ۱۳۹۸ زمانی که ریاست سابق قوه قضائیه شهید آیت الله دکتر رئیسی سکاندار دستگاه قضایی شد با صدور سند تحول و تعالی دستگاه قضائی شروع به خدمات کرد و جهشی در ارائه خدمات به مردم صورت گرفت که دادگستری شهرستان ساوه اقدامات مفیدی از جمله هوشمندسازی خدمات قضایی را انجام دادکه بیش از ۴۸ سامانه خدمات قضایی در اختیار عموم شهروندان در بستر الکترونیک و بستر اینترنت تعبیه شده است و بیش از ۹۷ درصد خدمات دستگاه قضایی به صورت الکترونیک ابلاغ میشود.
رئیس دادگستری ساوه افزود: ۱۰۰ درصد دادرسی با زندان به صورت الکترونیک صورت میگیرد که تمام این اقدامات نتایج عظیم و بزرگی در راستای صرفهجویی بیت المال و کاهش اطاله دادرسی صورت گرفته است.
وی گفت: از جمله اقدامات دادگستری در راستای سند تحول و تعالی دستگاه قضایی حمایت از تولید است که جلوی نفوذ دشمن در اقتصاد را بگیریم و در این راستا حمایت از دستگاههای تولید را داشته باشد که در سال گذشته بیش از ۷ جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و کمیته حمایت از واحدهای تولیدی را داشتهایم.
شریفی گفت: حدود۸۰ درصد پروندههای شعبه دادگستری ساوه به سازش ختم شده است که جای افتخار برای مردم ساوه است و همچنین در شورای حل اختلاف نیز بیش از ۳۰ درصد پروندهها به سازش تبدیل شده است.
وی همچنین افزود: درسال قضائی گذشته بیش از ۵۰۰۰ ملاقات مستقیم برای وی و دادستان صورت گرفته است که مستقیم و بلا واسطه مشکلات مردم شنیده شده است و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر شده است.
شریفی با اشاره به طرح امامت و عمارت گفت: ازدیگر اقدامات دستگاه قضائی شهرستان استفاده از ظرفیتهای مردمی و توسعه روشهای مشارکتی و غیر قضایی در حل و فصل دعاوی است از جمله اجرای طرح امامت و عمارت که با همکاری امام جمعه شهرستان، اداره فرهنگی و اجتماعی شهرداری، ستاد و شورای امر به معروف و نهی از منکر و شورای فرهنگ عمومی شهرستان است و بنا بر این است اختلافات خانوادگی قبل از طرح در محکمه و دادگستری در این ستاد طرح شود و پیگیری شود و چنانچه منتهی به سازش نشود به دادگستری ارجاع شود.
رئئیس دادگستری ساوه در پایان گفت: تمام اقدامات این دستگاه قضائی جهت تحقق سه هدف از جمله تقویتامید به مردم، رضایتمندی مردم و تحقق عدالت که یکی از رسالتهای انقلاب اسلامی است
انتهای پیام/