به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه با اشاره به نامه ۳۸ نهج البلاغه اظهار کرد: حضرتامیرالمؤمنین علی (ع) ویژگیهای برجستهای را برای مالک اشتر بیان فرمودند که در واقع تجلیگر کمالات انسانی و سیاسی یک فرد مسلمان است. این ویژگیها در شخصیت سیدالشهدای مقاومت، حضرت سید حسن نصرالله، به وضوح دیده میشود. او همچون عبدی از بندگان صالح و ناب خداوند، در برابر دشمن چون کوهی استوار و محکمایستاده بود و در مقابل دوستانش متواضع و همراه با خضوع و خشوع برخورد میکرد.
وی افزود: سید حسن نصرالله، دشمنشناس و دوستشناس ماهری بود و هیچگاه در برابر دشمن عقبنشینی نکرد. او همواره با تدبیر و شجاعت در میدان نبرد حاضر شد و هیچگاه از مبارزه با دشمن دست نکشید. یکی از ویژگیهای برجسته دیگر او، ولایتمداری و پیروی از اهل بیت (ع) بود. او همه این فضایل را مدیون الطاف و کرم خداوند و تبعیت از ولایت فقیه میدانست و در مسیر این ولایت، باایمان و استقامت گام برداشت.
امام جمعه ساوه در ادامه تصریح کرد: آئینهای چهلمین روز شهادت شهید سید حسن نصرالله، فرصتی است تا مردم بیش از پیش با ابعاد شخصیتی و مبارزاتیایشان آشنا شوند. این عزاداریها علاوه بر تقویت همبستگی میان ملت، باعث تقویت روحیه مقاومت و مقابله با ظلم و استکبار نیز میشود.
وی تأکید کرد: از نظر فرهنگی، چنین رویدادهایی فرصتی مناسب برای تبیین آموزههای مقاومت و تلاشهای آزادیخواهانه است. در عرصه سیاسی نیز، این نوع عزاداریها پیامهای قوی و محکم به دشمنان ارسال میکند که هرگونه تلاش برای تضعیف جبهه مقاومت شکست خواهد خورد.
حجت الاسلام رحیمی بیان کرد: یکی از ابعاد مهم در بزرگداشت شهدا، تعبیر شهید مطهری است که میفرمایند: «گریه بر شهید، شرکت در حماسه او و هماهنگی با روح او و موافقت با نشاط و حرکت اوست». جهاد و مبارزه در جریان مقاومت اسلامی تنها محدود به ساحتهای نظامی و جنگ سخت نیست، بلکه اساساً منطق مقاومت پیش از هر چیز یک جهاد فرهنگی است. از این رو، با برگزاری آئینهای بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید نصرالله، در زمینه فعالیتهای اجتماعی و سیاسی میتوانیم نقش مؤثری ایفا کنیم.
حجت الاسلام رحیمی خاطرنشان کرد: آگاهیبخشی و ترویج فرهنگ مقاومت در میان نسل جوان و دانشجویان، میتواند اهداف و آرمانهای جبهه مقاومت را پررنگتر کند. تحریمهای فرهنگی و علمی علیه رژیم صهیونیستی، حمایت از آرمان فلسطین و آگاهیرسانی در مورد جنایات این رژیم در سطح بینالمللی، میتواند بخشی از اقدامات مؤثر ما باشد که با تقویت آگاهی عمومی و افزایش مشارکت دانشجویی به آن دست خواهیم یافت.
وی در پایان گفت: وظیفه ما این است که پیامهای مقاومت را با زبان و شیوهای قابل فهم برای نسل جوان منتقل کنیم. برگزاری چنین آئینهایی میتواند زمینهساز انتقال این پیامها به جامعه باشد. همچنین، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی به عنوان ابزاری قدرتمند باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد تا پیامهای مقاومت به گوش همه جوانان برسد.
انتهای خبر/