به گزارش پایگاه خبری تحلیلی « نار خبر»؛ حجت الاسلام جواد نصرالله پور در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا(س) که در مسجد انقلاب ساوه برگزار شد، گفت: تسلیحات و امکانات فوقمدرن همگی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دارند و این تسلیحات، به رژیم صهیونیستی قدرت میبخشند تا به اقداماتش ادامه دهدو آنها پرچم شیطان را در دست دارند.
وی افزود: در مقابل، جبهه مقاومت اسلامی با پرچمهای امام حسین (ع) و حضرت فاطمه (س) به دفاع از اصول انسانی و اسلامی میپردازد و این پرچمها حامل پیام ولایت فقیه، نمایانگر اتحاد مسلمانان در راستای اهداف الهی است.
نصرالله پور تصریح کرد: حرکت حضرت زهرا (س) در تاریخ اسلام یک الگوی سیاسی قوی است و ایشان در شرایط حساس و پیچیده مدینه، به مبارزه سیاسی علیه ظلم و فساد پرداخته و مسیر مقاومت را برای آیندگان ترسیم کردند.
استادحوزه و دانشگاه گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) بهعنوان امالمقاومت شناخته میشود چرا که در تاریخ اسلام بهعنوان یک شخصیت سیاسی و مقاوم در برابر ظلم و فساد نیز مطرح بودهاند.
نصرالله پور ادامه داد: حضرت زهرا(س) در موقعیتهایی خاص و با شرایط دشوار اجتماعی سیاسی، نقشی مؤثر در سیاست ایفا کردند. ایشان در برابر ظلم و فساد حاکم، با تمام توان به مبارزه سیاسی برخاستند تا عدالت اسلامی برقرار شود.
وی در پایان عنوان کرد: امروز، فرزندان اسلام و نیروهای مقاومت در سراسر جهان از آن حرکت انقلابی حضرت زهرا (س) الگوبرداری کردهاند. روحیه مبارزه با ظلم و فساد ، همواره از ویژگیهای برجسته جبهه مقاومت به شمار میرود که ریشه در قیام حضرت فاطمه (س) دارد.