جهش صنایع غذایی ساوه و زرندیه با فناوری‌های نوین

ساوه، به عنوان کانون تبادل دانش و نوآوری در صنعت غذا، میزبان رویداد تخصصی "فناوری‌های نوین در صنایع غذایی" بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نارخبر؛ کارگاه تخصصی “فناوری‌های نوین در صنایع غذایی” با شور و اشتیاق بی‌نظیر بیش از ۳۰ نفر از مسئولین فنی و متخصصان کلیدی صنایع غذایی شهرستان‌های ساوه و زرندیه برگزار گردید. این گردهمایی علمی، همزمان به صورت آنلاین پذیرای جمع زیادی از همکاران محترم اداره غذا و دارو و سایر مسئولین فنی استان مرکزی بود تا دانش روز، مرزهای جغرافیایی را درنوردد.

در این رویداد، نورمحمدی، کارشناس عالی و برجسته اداره کل استاندارد استان مرکزی، با ارائه مباحثی جامع و کاربردی، به تشریح آخرین دستاوردها، چالش‌ها و فرصت‌های به‌کارگیری فناوری‌های مدرن در تولید، بسته‌بندی و کنترل کیفیت محصولات غذایی پرداختند.

این کارگاه به‌عنوان گامی مهم در راستای ارتقاء مهارت‌های فنی و علمی فعالان صنعت غذا، چشم‌اندازی روشن برای آینده این صنعت در ساوه و زرندیه ترسیم می‌کند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *