افتتاح نمایشگاه بزرگ دفاع مقدس «سنگر» در غرق‌آباد

همزمان با هفته دفاع مقدس، آیین افتتاحیه نمایشگاه بزرگ «سنگر» با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم در غرق‌آباد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نارخبر؛ صبح دوشنبه ۷ مهرماه، آیین افتتاحیه نمایشگاه بزرگ دفاع مقدس «سنگر» در سالن ورزشی مدرسه نیکو غرق‌آباد، واقع در بلوار شهید چمران، با حضور پرشور مسئولان و مردم برگزار شد.در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سلطانی امام جمعه شهر غرق‌آباد به سخنرانی پرداخت و حجت‌الاسلام محمود شهرجردی نیز به روایت‌گری پرداخت و گروه سرود کشوری نورالثقلین با اجرای برنامه‌ای ویژه حال و هوای مراسم را معنوی‌تر کرد.

اجرای این برنامه نیز بر عهده سید مرتضی حسینی بود.این نمایشگاه به مدت سه روز و در دو نوبت صبح و عصر پذیرای علاقه‌مندان است.

نمایشگاه «سنگر» با همکاری حوزه مقاومت بسیج کوثر و حوزه مقاومت بسیج شهید چمران برپا شده و با ارائه غرفه‌ها و آثار متنوع، بخشی از تاریخ و حماسه‌های دوران دفاع مقدس را بازآفرینی می‌کند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *