راهپیمایی ۱۳ آبان پیام‌آور وحدت است

نماینده مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان را جلوه‌ای از بصیرت، وحدت و حمایت از ملت‌های مظلوم و جبهه حق دانست.

حجت‌الاسلام محمد سبزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نارخبر؛ ضمن گرامیداشت ۱۳ آبان با بیان اینکه شرایط منطقه و جهان در وضعیت حساسی قرار دارد، گفت: امروز، ملت‌های مظلوم، به‌ویژه ملت مقاوم فلسطین، تحت فشارهای شدید و هجمه‌های گسترده دشمنان قرار دارند و حضور آگاهانه و انقلابی مردم در راهپیمایی، نه تنها حمایت از ملت‌های مظلوم، بلکه تجلی عملی پشتیبانی از جبهه حق و استمرار راه شهدای مقاومت است.

وی افزود: راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان فرصتی است تا مردم بصیر و انقلابی با حضور گسترده خود، پیام استقلال، عزت و وحدت ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهند. این حضور دشمن‌شکن، گویای عزم راسخ ملت ایران در برابر زیاده‌طلبی‌ها و سلطه‌گری دشمنان است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه همچنین به اهمیت تاریخچه روز ۱۳ آبان اشاره کرد و گفت: این روز یادآور مقاومت ملت ایران در برابر استکبار جهانی و تجلی روحیه استکبارستیزی ملت است. هر سال با حضور گسترده مردم، این پیام که ملت ایران در حفظ استقلال و ارزش‌های انقلاب اسلامی مصمم است، دوباره به جهان مخابره می‌شود.

وی در پایان با اشاره به محل و زمان راهپیمایی تأکید کرد: راهپیمایی سیزدهم آبان در شهرستان‌های ساوه و زرندیه از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد و مسیر آن از خیابان شریعتی، سه‌راه طالقانی (مقابل مدرسه باقرالعلوم ع) به سمت میدان انقلاب خواهد بود. امیدواریم مردم با حضوری پرشور و دشمن‌شکن در این مراسم، بار دیگر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب و شهدای مقاومت را نشان دهند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *