اجرای بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی و هنری در ساوه

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه با اشاره به فعالیت گسترده انجمن‌ها، موسسات و کانون‌های فرهنگی و هنری گفت: امروز ساوه از فعال‌ترین شهرستان‌های استان مرکزی در عرصه فرهنگ و هنر است و با هم‌افزایی هنرمندان و مدیران فرهنگی بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی و هنری از ابتدای سال اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نارخبر؛ احمد جوانمرد، صبح امروز در نشست اصحاب فرهنگ و هنر با فرماندار ویژه ساوه گفت: در حال حاضر بیش از ده انجمن فرهنگی و هنری در شهرستان ساوه فعالیت دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به انجمن‌های هنرهای نمایشی، تجسمی، خوشنویسی، موسیقی، سینمای جوان، مد و لباس ایرانی اسلامی و سه انجمن ادبی سلمان ساوجی، چیستا شعر و مهر و ماه اشاره کرد.

وی افزود: علاوه بر این، انجمن شعر و موسیقی محلی نیز سال‌هاست در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ و هویت بومی منطقه فعالیت می‌کند.

جوانمرد با بیان اینکه مؤسسات فرهنگی و هنری، مؤسسات قرآن و عترت و آموزشگاه‌های آزاد هنری در رشته‌های مختلف تجسمی، موسیقی و خوشنویسی در حال فعالیت هستند، گفت: بیش از پنج‌هزار نفر در سطح شهرستان تحت آموزش و پوشش این مراکز قرار دارند که نشان از پویایی بالای حوزه فرهنگ در ساوه دارد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه ادامه داد:در حوزه فعالیت‌های قرآنی نیز بیش از ۸۵ کانون فرهنگی و هنری مساجد با مسئولیت آقای کارکن در حال فعالیت هستند و برنامه‌هایی مانند غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان، طرح طراوت و برگزاری محافل انس با قرآن را اجرا می‌کنند.

وی افزود: در کنار این مجموعه‌ها، چاپخانه‌ها، کانون‌های تبلیغاتی و آگهی، و سایر مراکز فرهنگی نیز تحت نظارت این اداره فعالیت می‌کنند و نقش مؤثری در توسعه فرهنگ بومی شهر دارند.

جوانمرد با اشاره به اجرای بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی و هنری از ابتدای سال جاری گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به کنگره ملی شعر عاشورایی، سوگواره تعزیه برای نخستین بار در ساوه، تجلیل از مفاخر و سه استاد خوشنویسی برجسته شهرستان اشاره کرد.

وی با تأکید بر لزوم افزایش نشاط اجتماعی اظهار داشت: در دستور کار ما برگزاری کنسرت‌های متنوع با حضور بهترین خوانندگان کشور قرار دارد. اجرای این برنامه‌ها در سالن استاندارد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باعث استقبال گسترده مردم شده است.

جوانمرد افزود: در ایام فاطمیه، پنج گروه نمایش مذهبی در ساوه به اجرا می‌پردازند و حتی گروه‌های نمایشی استان‌های همجوار نیز از ظرفیت نمایش‌های مذهبی ساوه بهره‌مند می‌شوند. همچنین برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف با همکاری کانون‌ها از دیگر اقدامات این اداره بوده است.

وی با اشاره به وسعت مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه گفت: این مجموعه با وسعت بیش از ۷ هزار متر مربع و تنها با سه کارشناس، حجم بالایی از برنامه‌ها را مدیریت می‌کند که این نشان از تعهد، علاقه و دغدغه‌مندی نیروهای فرهنگی شهرستان دارد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه در پایان از همراهی اصحاب رسانه در پوشش و بازتاب رویدادهای فرهنگی شهرستان قدردانی کرد و گفت: اصحاب رسانه یار همیشگی فرهنگ و هنر هستند و نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری ساوه دارند.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *