بانوان نقش کلیدی در پیشبرد توسعه کشور دارند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ سیدمهدی حسینی پیش از ظهر شنبه در همایش بانوان که همزمان با چهارمین جشنواره ملی انار در مسجد تاریخی جامع ساوه برگزار شد، با بیان اینکه بانوان در مسیر رشد و پیشرفت جامعه نقشی بی‌بدیل دارند، گفت: توجه به ظرفیت‌های بانوان و حمایت از حضور آنان در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، ضرورتی انکارناپذیر در مسیر توسعه کشور است.

حسینی با قدردانی از مجموعه عوامل برگزارکننده جشنواره ملی انار ساوه، این رویداد را تجلی نیاز جامعه به نشاط، همدلی و حضور جمعی دانست و افزود: مسئولان باید پیام این رویدادها و مطالبات مردم را به‌درستی دریافت کنند و در برنامه‌ریزی‌ها به آنها توجه جدی داشته باشند.

وی مشارکت بانوان در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری را نقطه قوت جامعه عنوان کرد و گفت: نقش‌آفرینی بانوان در مقام همسر و مادر و همچنین حضور مؤثر آنان در عرصه‌های اجتماعی، در افزایش انسجام و اقتدار ملی نقشی تعیین‌کننده دارد.

فرماندار ساوه با اشاره به ضرورت فراهم کردن بسترهای مناسب برای ارتقای سهم بانوان در حوزه‌هایی همچون ورزش، فرهنگ، هنر و اشتغال، تأکید کرد: تجربه نشان داده است که بانوان با دقت، پشتکار و دغدغه‌مندی بالا، در بسیاری از عرصه‌ها عملکرد موفق‌تری از خود به جای گذاشته‌اند.

حسینی با ابراز امیدواری نسبت به همکاری و هم‌افزایی زنان و مردان برای تحقق پیشرفت و توسعه کشور گفت: استمرار برنامه‌های سرزنده و اجتماعی، زمینه حضور گسترده‌تر بانوان در جامعه را تقویت می‌کند و این حضور، پشتوانه‌ای ارزشمند برای آینده کشور خواهد بود.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *