کشف ۵۷۲ بسته مواد افیونی آماده فروش

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از شناسایی و دستگیری دو خرده‌فروش مواد مخدر صنعتی و سنتی در این شهرستان خبر داد و گفت: در این عملیات، ۵۷۲ بسته انواع مواد مخدر آماده فروش کشف و ضبط شد.

سرهنگ مجتبی جمالی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوه، در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان ساوه در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، از فعالیت دو نفر در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر با استفاده از دو دستگاه خودرو در یکی از محلات این شهرستان مطلع شده و بررسی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوه پس از شناسایی متهمان، آنان را حین فروش مواد مخدر با یک دستگاه خودروی سواری در یکی از محلات شهر ساوه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه با اشاره به نتایج بازرسی انجام‌شده تصریح کرد: در بازرسی از خودروی متهمان، ۵۷۲ بسته انواع مواد مخدر شامل تریاک، هروئین و شیشه به همراه مقادیری وجه نقد حاصل از فروش مواد مخدر کشف و ضبط شد.

جمالی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، تأکید کرد: پلیس شهرستان ساوه با عزم جدی و قاطعانه با سوداگران مرگ و خرده‌فروشان مواد مخدر برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد امنیت و سلامت جامعه به خطر بیفتد.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *